<p>KK ZADAR - KK DINAMO ZAGREB</p>
KK ZADAR - KK DINAMO ZAGREBKk Zadar
StoryEditor
FAVBET Premijer liga

Zadar u Zagreb putuje po finale: „Niti jedna utakmica s Dinamom nije lagana“

Dinamo je iskusna momčad, ključ će biti ostati fokusiran cijelu utakmicu u obrani i napadu, kaže Drežnjak

Košarkaši Zadra uspješno su odradili prvu obvezu u polufinalu FAVBET Premijer lige i nakon pobjede protiv Dinama-Zagreb, na gostujućem parketu imaju priliku izboriti ulazak u finale. Ove godine Josip Sesar još uvijek nema pobjedu protiv Danijela Jusupa, ali svaki put znao je stvoriti neugodnost njegovoj momčadi pa nema sumnje da će i ovog puta dati sve od sebe da im to ne bude posljednja utakmica sezone. S druge strane Zadrani su kompletni, udarac koji je Žganec dobio u žaru borbe je prošlost i momčad putuje u Zagreb puna samopouzdanja.

- Čeka nas susret u Zagrebu protiv jedne, vidjeli smo, izuzetno ozbiljne momčadi koja može odgovoriti fizičkim zahtjevima, naročito u tom defanzivnom dijelu. Niti jedna utakmica s njima nije lagana, pretpostavljam da će tako biti i u Zagrebu. Pogledali smo što smo radili dobro a što ne u ovoj prvoj utakmici, morat ćemo neke stvari ispraviti. S jednim intenzitetom, željom, visokom koncentracijom možemo napraviti dobar rezultat, kaže Jusup uoči utakmice.

Kvaliteta Zadra je veliki broj pojedinaca koji mogu "iskočiti" i uz dobru kolektivnu igru u obrani presuditi pobjednika. U prošloj utakmici standardno izvrsnom Božiću priključio se Dario Drežnjak, koji je u najbitnijem dijelu sezone "naštimao nišan": postigao je 21 poen uz postotak šuta veći od 50 posto.

- Sigurno da nas očekuje teška utakmica kao što je bila i prva. Dinamo je iskusna momčad, ključ će biti ostati fokusiran cijelu utakmicu u obrani i napadu. Trebamo se držati dogovora iz svlačionice i mislim da nam to može donijeti pozitivan rezultat, kaže Drežnjak.

Utakmica se igra u četvrtak u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu s početkom u 20 sati.

15.05.2024., 15:41h
27. srpanj 2024 03:40