Filip Brala
StoryEditor
RIJEČ ZADRANA

Građani otkrivaju svoje mišljenje o radu Gradskog vijeća

Reakcije su raznolike jer su neki od ispitanika aktivni pratitelji političkih događanja, dok drugi to nisu

Među sudionicima ankete postoje i oni koji izražavaju zadovoljstvo radom Gradskog vijeća, dok su drugi iznijeli svoje nesuglasice i nezadovoljstvo.

Boris Mustać

image

Boris Mustać

Linda Vidović

Ne pratim portale, ne gledam televiziju, ne zanima me baš politika, pogotovo lokalna, nema tu ničeg novog, nikakve koristi ni pomoći. Politika nam je loša, zato sam izvan svega.

Biserka Bačić

image

Biserka Bačić

Linda Vidović

Popratim tu i tamo lokalnu politiku, ne previše. Skeptična sam oko politike cijele Hrvatske, pa i svijeta, ne samo Zadra. Uglavnom, nisam zadovoljna, teško da će biti bolje.

Ivan Antišin

image

Ivan Antišin

Linda Vidović

Ne pratim nikakvu politiku, ne zanima me, to je sve naopako. Svi političari obećavaju, a od toga na kraju ništa. Ja bacim oko samo na vremensku prognozu i vijesti o mirovini.

Vlatko Milin

image

Vlatko Milin

Linda Vidović

Ja pratim politiku, ali svjetsku, lokalnu ne, svjetska je veća i važnija. Ali zadarski gradonačelnik je dobar, grad je čist, uredan, lijep, ma najljepši, radi se i napreduje u Zadru.

Anka Sekula

image

Anka Sekula

Linda Vidović

Ma dobro je, može i bolje, naravno. Ali zadovoljna sam s HDZ-om i politikom, HDZ se pobrinuo za nas penzionere. Da su sutra izbori, normalno da bih glasala za HDZ. Sve pohvale.

Filip

image

Filip

Linda Vidović

Ne zanima me nikakva politika, ni lokalna ni nacionalna, ne znam kakva je situacija u Gradskom vijeću Grada Zadra. Generalno, svi su političari isti i ne želim trošiti svoje vrijeme na to.

17.01.2024., 14:14h
03. svibanj 2024 11:10