38811
Dom Kulture
StoryEditor
U domu kulture benkovac

Večeras projekcija filma "Tereza37"

Novo kino u Domu kulture Benkovac obilježava prvi mjesec otvaranja uz Mjesec našeg filma H-70, koji će trajati kroz cijeli svibanj (link na program https://www.domkulture.hr/kino)

Program je osmišljen kako bi publiku proveo kroz bogatu domaću kinematografiju, podsjećajući na najuspješnije i omiljene filmove uz koje su odrastali.

Večeras, 10. svibnja u 19 sati u Domu kulture prikazuje se hrvatski film "Tereza37", scenaristički prvijenac Lane Barić u režiji Danila Šerbedžije, koji je osvojio 6 Zlatnih arena na Pulskom filmskom festivalu, uključujući one za najbolji film, režiju i scenarij.

Film je nekonvencionalna priča o ženi koja, nakon četvrtog spontanog pobačaja, počinje preispitivati svoj život, brak i odnose pod pritiskom okoline. Dok upoznaje nove muškarce, gledatelji će otkriti jednu drugačiju Terezu. Redatelj Danilo Šerbedžija, autor više dokumentarnih i kratkometražnih filmova, donosi ovu intrigantnu priču koja će zasigurno dirnuti publiku.

Ulaznice za sve projekcije u sklopu Mjeseca našeg filma su dostupne po promotivnoj cijeni od 2 eura u Domu kulture radnim danom od 15 do 16 sati te sat vremena prije početka projekcije.

*Projekcije iz manifestacije ‘Mjesec našeg filma‘ se održavaju u suradnji s HAVC-om.

10.05.2024., 12:02h
20. svibanj 2024 21:08