<p>Prometna nesreća, policija na očevidu, ilustracija</p>
Prometna nesreća, policija na očevidu, ilustracijaHina
StoryEditor
PROMETNA NESREĆA

Pretjecao Audijem između Gorice i Paga, u izravnom sudaru s Opelom teško ozljeđene tri osobe prevezene u OB Zadar...

Teške tjelesne ozljede zadobio je 53-godišnji vozač i dva putnika iz Audija, u dobi od 24 i 37 godina, dok je 21-godišnji putnik lakše ozlijeđen, lakše tjelesne ozlijede zadobila je vozačica Opela...

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske  evidentirano je 1 narušavanje javnog reda i mira te 4 prometne nesreće u kojima su četiri osobe teže te su dvije osobe lakše ozlijeđene, izvijestili su iz PUZ-a. 

Najteža se dogodila jučer ujutro, u 09.40 sati, na državnoj cesti DC-106 na Pagu. U sudaru dva vozila su tri osobe teško ozlijeđene, a nakon zaprimljene dojave, na mjesto događaja upućene su sve žurne službe te je vozilima Hitne pomoći više osoba prevezeno u Opću bolnicu Zadar na pružanje liječničke pomoći.

Promet navedenom dionicom je bio obustavljen u vremenu od 09.40 do 11 sati.

Prema rezultatima očevida do nesreće je došlo kada je 53-godišnji vozač  automobila Audi osječkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Gorice u smjeru Paga započeo radnju pretjecanja, a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike te tom prilikom udario u automobil Opel zadarskih registracijskih oznaka koje je dolazilo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 49-godišnja vozačica.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 53-godišnji vozač i dva putnika iz Audija, u dobi od 24 i 37 godina, dok je 21-godišnji putnik lakše ozlijeđen, lakše tjelesne ozlijede zadobila je vozačica Opela.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi izazivanja prometne nesreće, informira nas PU zadarska.

 

13.04.2023., 12:45h
ZADARSKI TJEDNIK
06. srpanj 2024 13:22