4. MEMORIJALNI KUP ZVONKO ZUBOVIĆOpĆina Kolan
StoryEditor
RIBOLOVNO NATJECANJE

U Kolanu održan 4. Memorijalni kup Zvonko Zubović u čast poginulom hrvatskom branitelju

Ove godine po prvi puta je organiziran i 1. Memorijalni kup Z. Zubović za juniore, na kojem su sudjelovali juniori SRD SIPA Kolan i juniori ŠRU GAUN Povljana

Dana 08.01.1992. godine, na Ličkom ratištu, svoj je život položio Zvonko Zubović, hrabri hrvatski branitelj. U njegovu čast, svake se godine održava Memorijalni kup Zvonko Zubović, kojeg organizira SRD SIPA Kolan. Ove godine po prvi puta je organiziran i 1. Memorijalni kup Z. Zubović za juniore, na kojem su sudjelovali juniori SRD SIPA Kolan i juniori ŠRU GAUN Povljana.

Na ovogodišnjem Memorijalnom kupu, ekipno prvo mjesto osvojili su natjecatelji SRU Gaun Povljana, drugo mjesto pripalo je natjecateljima SRD Sipa Kolan, dok su treće mjesto zauzeli natjecatelji ŠRD Galeb Silba. U pojedinačnoj kategoriji, prvo mjesto osvojio je Branimir Čemelji iz SRD Sipa Kolan, drugo mjesto pripalo je Domagoju Škodi iz SRU Gaun Povljana, dok je treće mjesto osvojio natjecatelj iz ŠRD Galeb Silba.

image

4. MEMORIJALNI KUP ZVONKO ZUBOVIĆ

OpĆina Kolan

Ova značajna organizacija ne bi bila moguća bez pomoći sponzora, kako privatnih tako i zajednice, te volonterskog angažmana članova društva. Posebne pohvale upućujemo predstavnicima ŠRU Gaun, Veljku Tičiću, i ŠRD Galeb, Bogdanu Lazzariniju. Također, moramo spomenuti dosadašnji doprinos ŠRD Orada Pag, na čelu s Oliverom Alaburićem, koji ove godine, nažalost, nisu mogli sudjelovati na kupu.

- Izražavamo zahvalnost i našim najaktivnijim članovima, bez čijeg predanog rada ove aktivnosti ne bi mogle opstati, kao i Turističkoj zajednici, kojoj smo uvijek na raspolaganju, kazali su.

image

4. MEMORIJALNI KUP ZVONKO ZUBOVIĆ

OpĆina Kolan
18.06.2024., 09:56h
08. rujan 2024 05:23