<p>Daniel Radeta (SDP)</p>
Daniel Radeta (SDP)Linda Vidović
StoryEditor
Novi sukob na zadarskoj političkoj sceni

Daniel Radeta optužuje potpredsjednika Županijske skupštine Davora Čerkuča za trgovinu utjecajem

Kako je član MO HDZ-a Višnjik, koji za sebe tvrdi da je nezavisan vijećnik, postao direktor grupacije C.I.A.K.? Što je i kome obećao i je li njegova misija bila utjecaj na kolege s liste u Gradskom vijeću da se izglasa Urbanistički plan za gradnju nebodera na atraktivnoj lokaciji u Zadru?, pita se Daniel Radeta

Daniel Radeta, gradski vijećnik iz Kluba zastupnika SDP-a priopćenjem se obratio javnosti te prozvao Davora Čerkuča, potpredsjednika Županijske skupštine za političku trgovinu. Priopćenje Daniela Radete u nastavku donosimo u cijelosti. 

- Kako je član MO HDZ-a Višnjik, koji za sebe tvrdi da je nezavisan vijećnik, postao direktor grupacije C.I.A.K.? Što je i kome obećao i je li njegova misija bila utjecaj na kolege s liste u Gradskom vijeću da se izglasa Urbanistički plan za gradnju nebodera na atraktivnoj lokaciji u Zadru? Je li to bila klasična trgovina političkim utjecajem, s obzirom da je isti član HDZ-a MO Višnjik, potpredsjednik Županijske skupštine iz oporbene kvote i dobar prijatelj ostalih kolega vijećnika s liste na razni Grada i Županije? Je li Zlatko Marasović tolika naivčina da je povjerovao ekipi koja je spremna prodati javni interes za jedno radno mjesto? Kakva god vam je misija bila, pali ste na testu inteligencije, zapeli na prvom koraku i završili karijeru! Ovdje moram napomenuti kako je istom ovom "nezavisnom", koji je u 5. mjesecu za nagradu dobio posao direktora, ista firma uručila otkaz prije 14 godina zato što je bio nesposoban i neučinkovit kao djelatnik na poslu niže složenosti, poručuje Radeta.

22.08.2023., 15:05h
06. listopad 2024 17:27